Coronavirus en uitvaart

Hart van madeliefjes

Lieve mensen,

Ook in deze onzekere en heftige tijd staat team Joop Weeink Uitvaartverzorging voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
We zullen bij het begeleiden van een uitvaart altijd samen met u kijken naar de mogelijkheden die er op dat moment wel zijn om er toch een mooi en waardig afscheid van te maken, samen met degenen die u dierbaar zijn.
Daarbij houden we ons vanzelfsprekend aan de laatste richtlijnen van het RIVM, maar tegelijk denken we ook creatief mee in oplossingen.

Zo zijn er, ondanks de beperking van het aantal aanwezigen, toch mogelijkheden om een grotere groep mensen te betrekken bij condoleance en plechtigheid en bij het delen van dierbare herinneringen. Denk hierbij aan:
– een plechtigheid live volgen via internet
– digitaal condoleren en herinneren; niet alleen met tekst, maar ook met foto’s en filmpjes
– een opname laten maken van de plechtigheid, zodat deze op een later moment bekeken of gedeeld kan worden met belangstellenden die niet aanwezig konden zijn

Onze Aula Scholtenhagen is ook in deze tijd een prachtige plek om in alle rust en op een waardige manier afscheid te nemen. De 24-uurs kamers bieden de mogelijkheid om in de dagen voorafgaande aan crematie of begrafenis op elk gewenst moment afscheid te nemen van je dierbare. Ook de tuin van de aula kan worden gebruikt. Zo vindt hier vandaag een klein afscheid plaats in de open lucht, van een mevrouw die haar hele leven enorm van de natuur hield.

Weet ook dat er momenteel sprake is van aangepaste tarieven van sommige crematoria i.v.m. het coronavirus.

We houden de laatste ontwikkelingen op het gebied van corona en uitvaart nauwlettend in de gaten en hebben de belangrijkste en meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Heeft u toch nog vragen? Aarzel niet om hierover telefonisch (06 222 00 646) of via email (info@joopweeink.nl) contact met ons op te nemen.

Pas goed op uzelf en op elkaar ❤️

Nieuws

Afscheid nemen in de Boskapel aan de Buurserstraat

De Protestantse Begraafplaats aan de Buurserstraat in Haaksbergen heeft een nieuwe aanwinst: de Boskapel. Een overdekte ceremonieplek in een prachtige [...]

Lees meer
Nieuwsbrief december 2020

Wilt u ook op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van uitvaart en afscheid in de ruimste [...]

Lees meer
De Windtelefoon in het Buurserzand

Nog even mijn verhaal aan je kwijt kunnen… Nog even zeggen hoe erg ik je mis… Nog even tegen je [...]

Lees meer
Nieuwsbrief april 2020

Wilt u ook op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van uitvaart en afscheid in de ruimste [...]

Lees meer