Ongeacht uw verzekering

Als u een uitvaartverzekering heeft, heeft u ook een polis. Op deze polis staat vaak een telefoonnummer dat gebeld kan worden in geval van overlijden. Als nabestaanden dit nummer bellen, schakelt de verzekeringsmaatschappij onmiddellijk een aan hen verbonden uitvaartonderneming in. Maar wilt u dit wel?

Wilt u de uitvaart regelen met een willekeurige uitvaartleider of wilt u zelf bepalen wie de uitvaart regelt? Bij grote uitvaartondernemingen komt het regelmatig voor dat de regeling door de ene uitvaartleider wordt uitgevoerd, terwijl u op de dag van de plechtigheid met een andere uitvaartleider wordt geconfronteerd.

Uw verzekeraar zal, in geval van naturapolissen, vaak beweren dat u duurder uit bent als u de uitvaart laat regelen door een uitvaartondernemer die niet aan hen verbonden is. Dit is vaak helemaal niet het geval. De verzekeraar kent onze tariefstelling niet en het is zelfs mogelijk dat u bij ons goedkoper uit bent. Daarnaast zijn er altijd kosten die door de verzekeraar niet of slechts gedeeltelijk worden vergoed, waardoor u alsnog moet bijbetalen.

Het is nooit verplicht, ook niet bij een naturapolis, om de verzekering direct te waarschuwen en de uitvaart te laten regelen door de aan hen verbonden uitvaartondernemer. Als u kiest voor Weeink Uitvaartzorg, dan kunnen de nabestaanden direct contact opnemen met ons. Wij nemen vervolgens contact op met de verzekeraar om alles te regelen. Zo bent u verzekerd van een goed verzorgde uitvaart met persoonlijke aandacht en zorg voor de overledene en de nabestaanden.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact op. Ook een vrijblijvende voorbespreking behoort tot de mogelijkheden.

Laat uw nummer achter,

wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.