UITVAART

Er moet veel geregeld worden bij een uitvaart. In dit onderdeel van onze site kunt u zich oriënteren en wellicht alvast wat keuzes voorbereiden. We denken graag met u mee.

Klik op een link voor meer informatie.

Verzorging en opbaring >

De laatste verzorging en opbaring zijn belangrijke aspecten van het afscheid nemen. Hier leest u alles over de mogelijkheden op dit gebied.

Cremeren of begraven >

De keuze tussen cremeren of begraven is een van de belangrijkste beslissingen rond een uitvaart. Hier vindt u informatie die u kan helpen om deze keuze te maken.

Kisten >

Bekijk hier onze collectie kisten, in verschillende modellen, uitvoeringen en prijsklasses.

Plechtigheid >

Uitvaarten zijn de laatste jaren steeds minder ‘standaard’ en vrijwel elke gewenste invulling is mogelijk.

Condoleren >

De verschillende mogelijkheden op het gebied van condoleance worden toegelicht.

Locaties >

Een uitvaartplechtigheid kan op veel verschillende locaties worden gehouden. Wij denken graag met u mee.

Rouwdrukwerk >

De mogelijkheden op het gebied van rouwdrukwerk zijn enorm groot en u kunt hier op geheel eigen wijze invulling aan geven.

Bloemen >

Voor velen is een uitvaart zonder bloemen ondenkbaar. Wij kunnen u hierbij helpen. Ook leest u hier wat er met de bloemen gebeurt na een begrafenis of crematie.

Vervoer >

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van rouwvervoer, variërend van rouwauto tot loopkoets en uitvaartbus. Hier leest u er meer over.

Dragers >

Het dragen is een plechtig en indrukwekkend onderdeel van de uitvaartplechtigheid. Wilt u dit als familie zelf doen of maakt u liever gebruik van professionele dragers?

Sprekers >

Wilt u graag dat er tijdens de plechtigheid wordt gesproken, maar bent u hiertoe zelf niet in staat of wilt u hulp, dan kunnen wij voor u een ervaren spreker regelen.

Muziek en beeld >

Muziek en tegenwoordig ook beeld zijn onlosmakelijk verbonden met een uitvaart. Hier leest u alles over de mogelijkheden.

Vingerafdruk >

De mogelijkheid bestaat om een vingerafdruk te maken van uw overleden dierbare.

Opname plechtigheid >

Steeds vaker kiezen nabestaanden voor het maken van beeld- en geluidsopnamen bij een uitvaart. Als u dit wilt kunnen wij u verwijzen naar specialisten op dit gebied.

Laat uw nummer achter,

wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.