Hoe werkt Memori?

Juist in deze tijd, nu we afstand moeten houden, zijn we gevoelsmatig dichtbij elkaar. Een reactie, herinnering of condoleance is voor nabestaanden van grote waarde nu een afscheid maar met enkele mensen gedeeld kan worden. Een gedenkplaats op Memori biedt ruimte om reacties en herinneringen wel met elkaar te delen. Iedere reactie is waardevol en biedt troost in deze uitzonderlijke tijd.

Memori gaat veel verder dan het verzamelen van condoleances. Uit alle hoeken worden foto’s, video’s, anekdotes en persoonlijke verhalen bijeen gebracht. Online, en eventueel in een herinneringsalbum. Een nieuwe dimensie naast de traditie van condoleren: Men kan ècht iets betekenen voor een nabestaande. Iedereen kan bijdragen aan een unieke, veelzijdige bundeling van iemands leven. Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter.

Op verzoek kunnen wij voor nabestaanden een digitale gedenkplek voor hun overleden dierbare maken op www.memori.nl De nabestaanden krijgen een persoonlijk beheeraccount voor hun memori en kunnen vervolgens zelf de memori aanvullen met tekst, levensloop of extra foto’s.
Een memori blijft staan zolang de nabestaanden dat willen.

Als iemand een reactie plaatst op een memori kan hij/zij zelf bepalen of de reactie zichtbaar is voor iedereen of alleen voor de familie. Zo blijft privacy altijd gewaarborgd!

Memori’s via Joop Weeink Uitvaartverzorging

In de afgelopen jaren hebben wij al voor heel veel nabestaanden een memori  mogen verzorgen. U vindt hier het overzicht van door ons verzorgde memori’s.

Bekijk het overzicht van door Joop Weeink Uitvaartverzorging verzorgde memori’s

Laat uw nummer achter,

wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.