Rouwdrukwerk

De mogelijkheden op het gebied van rouwdrukwerk zijn enorm groot. U kunt hierbij op geheel eigen wijze invulling geven aan de inhoud en vormgeving van het drukwerk. Eigen teksten, eigen foto’s, eigen kleuren, dit alles behoort tot de mogelijkheden.

Deze persoonlijke invulling kunnen we, behalve op de kaarten, ook terug laten komen op ander drukwerk zoals gedachteniskaartjes, kerkboekjes en dankbetuigingen.

Uw uitvaartbegeleider zal u in de dagen voorafgaande aan de uitvaart stap voor stap meenemen in al het benodigde rouwdrukwerk en aangeven welke informatie en welk materiaal wanneer nodig is. Niet alles hoeft tegelijk te gebeuren. De rouwkaart en een eventuele advertentie moeten vaak als eerste klaar, voor  overig gewenst drukwerk is er wat meer tijd. Vanzelfsprekend ontvangt u altijd eerst een drukproef voor akkoord, voordat er wordt overgegaan tot drukken.

Alle rouwkaarten worden geleverd met bijpassende enveloppen. Deze ontvangt u al tijdens het eerste gesprek.

Tijdens de uitvaartregeling kunnen wij u, aan de hand van een prachtige voorbeeldcollectie, uitgebreid informeren over alle mogelijkheden op het gebied van rouwdrukwerk.

Laat uw nummer achter,

wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.