Bloemen

Voor velen is een uitvaart zonder bloemen ondenkbaar. Wij helpen u graag bij het verzorgen van een laatste bloemengroet voor uw overleden dierbare.

Om te voorkomen dat u zelf in deze emotionele tijd op pad moet voor bloemen, kunnen wij u de service aanbieden dat wij de bloemen voor u en uw familieleden bestellen. Ook bestaat de mogelijkheid dat een bloemist bij u thuis komt om samen met u een bloemstuk naar wens te creëren. Wij werken met gerenommeerde specialisten in de regio.

Hieronder vindt u een impressie van prachtig rouwwerk van onze huisleverancier. Wil u meer informatie? Vraag het ons gerust. 

 

Wat gebeurt er met de bloemen …

… na een begrafenis

De bloemen blijven bij een begrafenis vaak op het graf liggen. De linten en kaarten kunt u er na enige tijd zelf afhalen en bewaren.

… na een crematie

Bloemen worden nooit mee gecremeerd. Tenzij u anders aangeeft worden de bloemen na een crematie door de medewerkers van het crematorium ergens op het crematoriumterrein neergelegd.
Er zijn echter ook andere mogelijkheden. Zo kiezen nabestaanden er steeds vaker voor om bloemen na afloop van de plechtigheid zelf ergens neer te leggen op een persoonlijke gedenkplek. Dit kan zijn op het crematoriumterrein maar ook elders, b.v. op een graf van een overleden familielid of bij een oorlogsmonument. Als u dit wilt kunt u dit in de dagen voorafgaande aan de plechtigheid aan ons doorgeven.

Laat uw nummer achter,

wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.