Onze werkwijze

Kenmerkend voor de werkwijze van ons team is dat we respectvol, met persoonlijke aandacht en oog voor detail een uitvaart verzorgen. We horen vaak na afloop van een uitvaart van nabestaanden dat ze juist onze manier van werken heel erg gewaardeerd hebben. Ook de wijze waarop door ons team de verzorging en opbaring wordt gedaan, waarbij de familie altijd mag helpen als dat de wens is, wordt als zeer respectvol en waardevol ervaren.

Graag tonen we u ook onze werkwijze in beeld!

Samenwerking

De afgelopen jaren is ons team uitgebreid, om de kwaliteit die wij graag willen bieden ook waar te kunnen maken. Wij zijn trots op onze mensen, die er samen voor zorgen dat we elke uitvaart opnieuw weer tot een waardig en warm afscheid komen, samen met de nabestaanden. Dit doen we door 24 uur per dag beschikbaar te zijn, goed te luisteren, mee te denken met de klant en creatief te zijn. Wij werken samen met professionele mensen, die elk gespecialiseerd zijn in een aspect van het uitvaartwezen, denk aan verzorging, vervoer, dragers, drukwerk, bloemen etc. Uiteraard houden wij hierin de regie en blijven wij uw ene aanspreekpunt voor al deze zaken.

Eén aanspreekpunt geeft rust

We vinden het heel belangrijk om één aanspreekpunt te bieden. De uitvaartleider waarmee u het regelgesprek voert is ook de uitvaartleider die de uitvaart zal voorgaan en degene waarmee u de dagen voorafgaande aan de uitvaart contact heeft. Zodat u de tijd en de aandacht krijgt die u verdient.Een overlijden brengt een hoop geregel en keuzes met zich mee. Wat moet vandaag? Wat kan morgen? Wij houden voor u het overzicht en loodsen u door de lastige dagen heen. Zodat u, naast het maken van de vele keuzes, bezig kunt zijn met het belangrijkste: afscheid nemen van uw dierbare.

In de dagen tussen regelgesprek en uitvaartplechtigheid is er elke dag persoonlijk contact tussen onze uitvaartleider en de nabestaanden, waarbij zaken besproken en aangevuld kunnen worden. Niet alle beslissingen hoeven genomen te worden tijdens het eerste regelgesprek. Er zijn ook praktische zaken die in de dagen erna geregeld kunnen worden en wij geven dit duidelijk aan. Dit geeft rust en vertrouwen.

Veel mogelijkheden; u bepaalt

Vanzelfsprekend kennen we binnen ons werkgebied heel goed de weg als het gaat om opbaarmogelijkheden, geschikte locaties voor plechtigheden, begraafplaatsen en crematoria en lokale gebruiken en tradities. Zodat we u  kunnen adviseren bij het vormgeven van een afscheid dat past bij de overleden dierbare, in de omgeving waar hij of zij altijd geleefd heeft. Een uitvaart kan traditioneel zijn maar kan ook anders en heel eigentijds worden ingevuld. Belangrijk is dat het gaat zoals u het wilt.

Cremeren of begraven, met of zonder kerkdienst, een opbaring thuis of elders, een herdenkingsdienst in een zalencentrum of op een bijzondere locatie. Bijna alles is mogelijk, mits wettelijk toegestaan. Wij denken hierin actief en creatief mee en kunnen het allemaal voor u verzorgen. Ook de afhandeling met de verzekering verzorgen wij voor u.

Ongeacht uw verzekering

Wij kunnen altijd een uitvaart verzorgen, ongeacht uw verzekering. Het is nooit verplicht, ook niet bij een naturapolis, om de verzekering direct te waarschuwen en de uitvaart te laten regelen door de aan hen verbonden uitvaartondernemer. Hoewel de verzekeraar u ervan zal proberen te overtuigen dat u bij ons duurder uit bent, is dit vaak helemaal niet het geval, integendeel.

“Een heel goed gevoel overgehouden aan het afscheid van onze vader. De correcte omgang op allerlei onderdelen vonden wij van een hoog niveau.”

“Vriendelijke en prettige benadering. Zeer persoonlijk.”

“Super team, sociaal, meedenkend, kostenbewust. We zijn met elkaar erg blij dat we voor jullie hebben gekozen. Paste goed bij ons.”

“Alles was tot in de puntjes geregeld.”

“Angelique heeft het uitstekend gedaan, met veel liefde en passie en oog voor kleine details. Alle lof voor haar.”

Laat uw nummer achter,

wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.